Thursday, May 29, 2014

Ljubavni zapis vazdusnog elementa


Ovaj tilsum pisati safranom, miskom i(nazalost treci sastojak ovdje ne navodim zbog mogucih zloupotreba a onaj ko se bavi duhovnim radom moci ce sam shvatit o cemu se radi). Ovaj tilsum se pise u dva primjerka. Od tamjana se koristi korijander i dzavi. kada se urade tilsumi nad njima se uci sura karia 11(jedanaest puta). Nakon svakog puta reci: Ahraktu kalb we fuvad(ime i ime majke osobe cija se ljubav zeli) bihi muhabetun we kabuli eradeti(ime i ime majke druge osobe). Obavezan je sarful Amar prije pocetka posla(to je tjeranje kucnih dzina, tj dzina koji se nalaze u prostoriji u kojoj se radi jer ako budu prisutni dok se posao radi upropastit ce posao. Obavezno je da se oni ponovo pozovu nakon sto se posao zavrsi da ne bi ezijetili covjeka). Tilsume pisati u vazdusnom satu.Nakon izrade jedan zapaliti sa nijetom da voljena osoba dodje ili da se dvoje spoje a drugi okaciti negdje u prirodi na neko drvo. Okaciti na crveni tanak konac po mogucnosti da bude svilen.

Prizivanje imanli dzina sure Feth


Prizivanje imanli dzina casne sure Feth je od velike vrijednosti jer se time postize duhovno bratstvo koje covjeku uvjek pritekne u pomoc kada mu to bude zatrebalo. Da bi se pristupilo ovom prizivanju treba pocev od nedelje pa do petka uciti suru Feth sedam puta svakog dana i 489 puta Ja Fetah. Treba ustrajavati u zikru i sto manje koristiti govor u dunjaluckim, ovozemaljskim razgovorima osim ako je nuzno da se govori. Nakon dzume namaza u prostoriji u kojoj cemo prizivati klanjati dva rekata nafile namaza sa nijetom da se sluge ove casne sure odazovu. Kada predamo selam prouciti sedam salavata na Poslanika a.s.("Salavati ibrahimija", u narednim postovima pisat cu o salavatima, vrstama salavata i njihovim vrijednostima za onoga ko ih uci). Kada zavrsimo sa ucenjem salavata ucimo suru Feth tri puta. Nakon suure ucimo Bozije ime Ja Fetah 489 puta plus brojcana vrijednost imena(po velikom ebdzedu) onoga ko priziva. npr. Muhamed, brojcana vrijednost imena Muhamed je 92, tako da racunamo 489+92=581.Znaci Muhamed ce uciti Ja Fetah 581 put. Kada se zavrsi sa izgovaranjem Ja Fetah onda ucimo salavate ibrahimija sedam puta i time smo upotpunili ovo prizivanje.Na ovaj nacin koji smo opisali ce prizivati svakog dana do naredne dzume nakon podne namaza. Hudam ili vise njih ce se u tom periodu pojaviti ili na javi ili u snu ili ce cuti samo glas. Vazno je znati da kada se pristupi prizivanju nikom o tome ne pricati i ne prekidati sve dok se ne zavrsi sve navedeno.

Monday, May 26, 2014

Veoma jaka ljubavna azima na surjanijskom


Radi se o ljubavnom zapisu, zapisu za privlacenje odredjene osobe u zajednicki zivot. Azima koja je na slici se pise na komadu grncarije ili na glini. Uslov je da se ta glina ili grncarija uzme prije osam sati ujutro u nedelju i da je voda nakon sto je uzmemo ne smije dodirivat. Kada se azima napise na komadu grncarije onda se baca u vatru i kaze se: Ahraktu kalb (taj sin te i te, npr. Dejan Mirin, ala hubbi (ta cerka te i te,npr.Dejana Rosina. Devet puta ovo izgovoriti i ostaviti tu grncariju ili glunu u vatri. Onda uzeti komad bijelog papira i na njemu takodjer napisati istu azimu koja je na slici. Smotati papir u fitilj i taj fitilj natopiti susamovim uljem i zapaliti ga navecer.Dok gori devet puta izgovarati gore napisano. Ko bude ovo koristio neka ga u hajru koristi i neka ga ne zloupotrebljava da grijehe sebi ne gomila.

Za sanjanje lijepih i prijatnih snova


Ukoliko neko zeli da sanja lijepe snove, ili zeli nesto u snu vidjeti, ili ima ruzne snove pa se zeli toga rijesiti, ili ima neku nedoumicu pa zeli dobiti u snu odgovor na neko pitanje isl. Pred spavanje uzeti lijepo abdest i prouciti jedanput suru Insan. Tri noci zaredom uciti pred spavanje po jedanput ovu casnu suru i snovi ce mu biti toliko prijatni da ce sam zacuditi.

Rijesavanje potreba i ispunjenje zelja casnom surom Ihlas


Ukoliko imamo neku potrebu, nedoumicu ili problem koji zelimo rijesiti treba uzeti abdest i klanjati cetiri rekata namaza. Na prvom rekatu ucimo suru Fatihu jedanput i suru Ihlas deset puta. Na drugom rekatu ucimo fatihu jedanput i suru ihlas jedanaest puta. Na trecem rekatu ucimo suru fatihu jedanput i suru Ihlas trideset puta. Na cetvrtom rekatu ucimo fatihu jedanput i suru ihlas cetrdeset puta. Kada predamo selam na desnu i na lijevu stranu ucimo(odmah nakon sto se preda selam) suru Ihlas pedeset puta,, salavete na Poslanika a.s., pedeset puta, istigfar pedeset puta,kazemo: "La havle ve la kuvete illa billahil alijil azim"pedeset puta i onda podignemo ruke i zamolimo Boga za potrebu koju imamo. Ukoliko je covjek duzan, vratit ce dug, ukoliko je fakir pomoci ce ga Allah da se osamostali, ukoliko je zalutao Allah ce mu naci puta, ukoliko ima neku muku i problem Allah ce mu je rijesiti.. Najbolje klanjati uoci petka(cetvrtak vece).

Friday, May 23, 2014

Za ljubav i slogu medju supruznicima


Ovaj tilsum se pise na cetiri papira sa tintom od cetiri sastojka. Pise se Safranom i miskom(ostala dva sastojka ne navodim zbog mogucih zloupotreba mada onome ko se bavi duhovnim radom nece biti tesko da sazna). Na tri papira napisati tilsum koji je na slici ali ne i ajete koji se nalaze sa njim a koji se vide na slici. Ova tri tilsuma palimo tri noci u periodu dok sunce zalazi. Na cetvrtom napisati tilsum i ajete. Ovaj cetvrti tilsum smotati i neka ga supruznici stave u dusek na kome spavaju. Dok se tilsumi pisu koristiti tamjan Sentedrus i Mietusaaile, a nakon sto se tilsumi urade okaditi ih ovim tamjanom. Kada se tilsumi urade a prije nego se okade na njih prouciti suru Kehf dva puta i tevkil po jedanput nakon svakog ucenja sure i nakon toga tilsume okaditi cime su oni spremni za koristenje. Ako se ovo uradi po pravilima, sve dok je tilsum u njihovom duseku oni nece imati nesloga i svadja niti ce ko moci da narusi njihovu harmoniju.

Thursday, May 22, 2014

Zapis - Tilsum za ljubav na sedam komada tkanine


Tilsum koji je na slici se pise na sedam komada crvene tkanine(moze i na papiru medjutim najbolje na tkanini). Zapaliti tamjan najbolje Kender i crni biber. Papire paliti jedan po jedan i uciti dolje navedena imena sve dok prestane dimiti a onda ubaciti drugi zapis i tako sa svih sedam. Tilsum se moze pisati bilo koji dan u satu koji je za ljubav predvidjen. Imena koja su dolje navedena se uce 49 puta,tj.na svaki tilsum dok gori uciti sedam puta. "JUŠEVIŠ JUŠEVIŠ, DŽELŠEVIŠ DŽELŠEVIŠ, VEKŠEVIŠ VEKŠEVIŠ, TEVEKELUU BIDŽELB (IME OSOBE) ILA (SVOJE IME) BIHAKI TEMLIH TEMLIH, FELIH FELIH,ŠELŠELIH ŠELŠELIH, ADŽIB JA AHMAR VE TEVEKEL ALA (IME OSOBE) VE LA TETRUKUHU HATA JA'TI ILA (SVOJE IME) BIHAKI HAZIHIL ESMAI ALEJKUM ALEJKUM VE TA'ATUHA LEDEJKUM, ELVEHA,ELADŽELE,ESSA'A".

ljubavni zapis harfom ha


Ovo je zapis i molitva za ljubav i vracanje voljene osobe u zajednicki zivot. Zapis koji je na slici se pise na cistom bijelom papiru a oko njega tekst koji cu ovdje navesti(pise se arapskim slovima i u krugu oko zapisa). Kada se napise tekst se procita(prouci) 45 puta i svaki put puhnuti i uradjeni zapis. Zapis se radi u dva primjerka. Jedan nosi osoba(nosi na desnosj strani tijela ili na desnoj ruci) a drugi se okaci napolju na otvorenom i to na istocnoj strani. tekst koji se uci i koji treba napisati u krugu oko zapisa navodim na izvornom arapskom jeziku a on glasi: بقطريايل بقكريايل طفيايل طفيايل دهيايل دهيايل زريايل زريايل جريايل جريايل فنيايل فنيايل ايل ايل جريايل جريايل اجيبوا ايتها الحروف الثمانية واتونى بما اكل اخيكم التاسع الذاهب عنكم و هو حرف الهاء بحق السر الذى اودعة الله فيكم و هوالبارئ الطاهر الدائم الزكى الجواد الودود الواحد الحى الا ما هيجتم قلب و عقل كذا الى كذا بحق هذه الاسماء عليكم و بحق انهمن سليمان وانه بسم الله الرحمن الرحيم الا تعلو على واتونى مسلمين طائعين لله رب العالمين و مجبين و منفذين لطالب و جلب كذا اى كذا اسرع من البرق الخاطف الوحا العجل الساعة

Odabrane dove za zastitu u svim situacijama


Dove, molitve koje su na slici su navedene u vjerodostojnim hadisima kao jedan veoma mocni vid samozastite. Naveo sam tri dove jer kroz iskustvo mnogobrojnih ljudi koji su ih prakticirali ukazuju na njihovu nenadmasnost. Uce se po sedam puta ujutro i sedam puta navece svakog dana. Ko ih redovno uci bit ce zasticen od sihra, magije, uroka, zlih ljudi, iskusenja koja ne moze podnijeti i Allah dragi ce mu svaki posao olaksati. Evo ih ovdje sa transkipcijom: 1. Bismillahi ellezi la jeduru mea ismihi sejjun fil erdi ve la fissemai ve huve essemiu elalim. 2. Euzu bikelimati llahi tamati min seri ma halek. 3. Euzu bikelimati llahi tameti min kulli sejtanin ve hametin ve min kulli ajnin lameh.

Mocni ljubavni zapis za hranu i pice


Tilsum koji je na slici se pise sitnim slovima posvecenim plavim mastilom na sedam kockica secera ili na sedam kockica cokolade ili na sedam komada jabuke. Nakon ispisivanja okaditi sa tamjanom Liban Zekir i nad tim prouciti dovu berhetiju sedam ili 21 put a bolje i jace ce biti ako se prouci 21 put a nakon toga prouciti ajet " ve zelelnaha..." i na kraju tavkil. Ovaj mocni ljubavni zapis se radi u petak u satu venere i to u prvih deset dana nekog arapskog mjeseca.

Tilsumom do ljubavi


Tilsum koji je na slici se pise na predmetu ili komadu robe koji pripada osobi ciju ljubav zelimo. Kada se napise tilsum napravi se fitilj i zapali na jasminovo ulje. Dok fitilj lagano gori uciti dovu, molitvu Azedziju( Dovu ovdje necu navoditi jer je ovaj ritual veoma mocan i moguce su zloupotrebe.Otvaram jedna vrata a kome Bog hoce da mu se otvore i ostala naci ce puta). Od tamjana se koristi liban zeker i avd. Ritual se radi u cetvrtak vece u prvih deset dana arapskog mjeseca a moze takodje i u subotu u zadnjih nedelju dana arapskog mjeseca. Naravno i kod ovog tilsuma se pise tevkil.

Tilsum za ljubav kroz hranu ili pice


Tilsum koji je na slici se pise miskom, safranom i ruzinom vodom u sretnom satu vazdusnog elementa. Napise se na cistom bijelom papiru a potom se spali.Nakon toga pepeo od zapisa se stavlja u jelo ili pice zeljenoj osobi koja vise nikada nece izbaciti iz srca osobu koja je nahranila na ovaj nacin.

Prizivanje dzina (duha) zvanog Abdul Kerim opsluzitelja sure Kevser


Abdul Kerim je jedan od opsluzetelja sure Kevser. Broj opsluzitelja ove sure je samo Stvoritelju poznat a navodi se u knjigama da ih ima na milijone. Abdul Kerima, opsluzitelja ove sure stari ucenjaci su smatrali melekom jer se pojavljuje sa velikim nurom, stalno je u molitvama i za njegovo prizivanje treba biti vjernik u suprotnom osoba ce sebi nauditi. Ko pravilno i potpuno sprovede upute trebao bi ovaj hudam da mu se javi i likom i glasom. Ako sva cula prakticara ovog prizivanja nisu dovoljno uvjezbana onda ce cuti samo glas a najnizi stepen toga je da jednostavno cuje glas svojim unutrasnjim sluhom. Moja je preporuka da svaki onaj koga interesuje duhovni svijet i kontakt sa tim svijetom da bi trebao nekoliko mjeseci a najvise dvije godine izdvojiti vrijeme za duhovne vjezbe, kako bi svoja cula i svoje duhovne sposobnosti razvio da bez problema i bojazni od stete komunicira za prizvanom silom. Kao kod svakog prizivanja i ovdje je vazno da je osoba cista, da se prije svakog ucenje azime okupa ali bez sapuna, znaci samo cistom mlakom vodom. Mora biti u postu(tj. ne jesti hranu zivotinjskog porijekla) tri dana. Te tri dana ce provesti osamljen, tako da ga niko ne uznemirava i da sa nikim ne komunicira i da niko ne zna za njegov naum.Klanjat ce pet vaktova namaza u njihovom prvom vremenu i nakon svakog namaza prouciti suru Kevser(Sura, odlomak iz kurana.ovo je najkaraca sura iz kurana i ima tri ajeta)1000(hiljadu) puta a nakon toga prouciti dovu koja je navedena na slici. Od tamjana se koristi Mekal, Sentedrus, Sandal i Liban zekir. Ukoliko se ne mogu naci ovi tamjani onda uzeti tri vrste tamjana koji su lijepog mirisa.Nakon sto se navrsi i treci dan pojavit ce se Abdul Kerim i upitati: Sta zelis? Odgovori mu: Zelim da mi das prisegu(ili navedi neku posebnu zelju)! Dat ce ti prisegu i uslovit ce te da svakoga dana suru Kevser ucis po nekoliko puta. Kada ti da prisegu reci: Insarifu, barek Allahu fike ve alejke(prijevod: Idi, Bog te blagoslovio). Nakon ovoga mozes napusti osamu pa kada budes imao potrebu prouci ovu suru tri puta i zovni O Abdul Kerim uradi to i to i bit ce ti ispunjenu u ocekivanom vremenu. Ovo je nabolje raditi u prvih deset dana nekog arapskog mjeseca a moze i zadnjih stim da ce zapoceti u nedjelju. NE SMIJES GOVORITI NIKOM O SVOM DUHOVNOM PRIJATELJU!!!

Prizivanje dzina (duha) opsluzitelja prvog poglavlja iz Kur'ana(sure fatihe)

Prvi odlomak iz kur'ana, sura fatiha ima mnogobrojne vrijednosti. sam naziv fatiha(ona koja otvara) dosta govori o njenoj vrijednosti. Broj duhovnih opsluzitelja ove sure je samo Bogu poznat. ovdje navodim samo prizivanje jednog od njih koga neki nazivaju Gatjaiil. Za ovo prizivanje potrebo se osamiti i s nikim ne komunicirati tri dana(sve dok se ritual izvodi). Ne jesti hranu zivotinjskog porijekla. Koristiti neki prijatan tamjan.Okrenuti se prema istoku i ovu suru uciti 10246 puta(deset hiljada, dvesta cetrdeset sest puta). Suru uvjek uciti sa bismilom koja je na pocetku. Za vrijeme samoce koja kao sto sam naveo traje najmanje tri dana a moze trajati i pet ili sedam dana zavisno od potrebe. Kako je veoma tesko ovoliko puta prouciti suru bez odmora i pauze tako je i dozvoljeno uciti dok se osoba ne umori, onda moze napraviti pauzu, odmoriti se pa opet nastaviti i tako sve dok ne zavrsi. Nakon svakih 100 puta proucene sure uciti po sedam puta tekst koji je na slici, i takodje kada se zavrsi sa kompletnim ucenje isto prouciti sedam puta. Kada se ovo sve zavrsi pojavit ce se opsluzitelj ove sure s kojim mozes komunicirati na svom jeziku(vrlo je vazno znati sta hoces i ovo ne raditi iz ciste radoznalosti. Takodje, kada se naumi ovaj i slicni ritual raditi o tome nikoga ne obavjestavati a ni nakon toga jer je za duhovni svijet vazna tajnovitost.Osoba koja puno prica o svojim poduhvatima nikada nece postici ocekivane rezultate).

Prizivanje imanli dzina (duha) opsluzitelja sure Sems(sunce) (91 poglavlje u Kur'anu)

Ovo je prizivanje za uspostavljanje kontakta sa jednim od opsluzitelja ove casne sure(kazem jednog jer broj opsluzitelja ove sure je samo Bogu poznat). Da bi ovo prizivanje i uspostavljanje kontakta urodilo plodom potreban je post od 21 dana. Post u kome se ne jede nista zivotinjskog porijekla. Osoba se mora osamiti i za to vrijeme s nikim ne razgovarati i nikom ne govoriti o svojoj nakani(kao ni poslije toga.Svakoga dana ovo poglavlje Kur'ana prouciti 500(pet stotina)puta, a nakon svakih sto puta prouciti dovu sa slike tri puta. Od tamjana koristiti sandal ili uzeti tri vrste nekog lijepog i mirisnog tamjana.Dvadeset prvog dana pojavit ce se ovaj opsluzitelj u liku covjeka sav od svjetlosti obucen u zeleno i sa sabljom u ruci. Upitat ce te: Koju potrebu imas pa me zoves? Odgovori mu da hoces da imas jednog duhovnog prijatelja koga ces moci da pozoves kada imas neku potrebu. On ce ti dati pecat od crvenog bakra pa kada imas neku potrebu prouci nad pecatom dovu(molitvu)sa slike jedan put i suru(odlomak)jedan put pa ce ti se ovaj opsluzitelj javiti i pomoci te u u potrebi koju imas.

Prizivanje imanli dzina sure Ihlas

Za ovo prizivanje potreban je post tri dana a za iftar ne jesti hranu zivotinjskog porijekla vec biti na vegetarijani. Poceti post u utorak. U cetvrtak vece nakon jacije namaza uci u hulvet(prostorija ili neka soba gdje smo sami. najbolje bi bilo da ko se bavi duhovnim radom da ima sobu u koju mu niko ne ulazi i bolje bi bilo da je van grada) i uciti suru ihlas 1000 puta i dovu 40 puta(dovu ovdje ne navodim. Onoga koga interesuje moze je dobiti besplatno u arapskoj verziji). Kada se dova prouci cetrdeset puta pojavice se osoba sva u nuru i snazi i nazvat ce selam. Odgovori mu na selam i reci: O sjajni meleku trazim od tebe hudama(slugu duhovnog) da me u mojoj duhovnosti pomaze i da mi je na usluzi u poslovima mojim. Molba ce ti Bozijim emrom biti ispunjena. Duhovno bice koje se pojavilo ce nestati a tebi ce u snu doci kako da prizoves svoga hudama kada ti on bude trebao. Obavezna je cistoca kod ovog prizivanja i kupanje svaki dan ili svako vece samo sa vodom bez ikakvih hemikalija. Preporuceno je u te tri dana i noci sto vise nafile klanjati.

Wednesday, May 21, 2014

Neke vrste magije i njihovo liječenje:

1. Zena, djevojka koja ne moze da se uda, ima neke zapreke u tome, ima udvarača medjutim svi se brzo odvrate od nje. Lijek: Napiše se sura Inširah sedam puta sa ajetom "Ve zejjenaha lin nazirin", i sedam puta napisati ajet za poništavanje sihira(magije), "ve kale Musa ma dzi'tum bihi sihr...". Ovo joj se napiše (poštujući uvjete pisanja) i to neka nosi sa sobom. Inša'Alla sretno ce se udat ako ima imana(čiste vjere). 2. Trudnica kojoj se dešavaju pobačaji i smrt djeteta u njenoj utrobi. Ako se radi o sihiru ovo dzini izvode tako da udare majku u slabine i ona pobaci ili jednostavno uguše plod. Lijek: Napisati suru Vaki'u i Allahova(Bozija)lijepa imena i to neka nosi okačeno oko pojasa pa InsaAllah vise neće biti takvih problema. 3 Kada se desava smrt malodobne djece ili se stariji stalno razbolijevaju. Ovo se zna desiti tako da sluga sihira ubacuje odredjenu tečnost na koju je načinjen sihir u hranu te osobe pa se djeca razboljevaju a kod starijih se moze javiti bolest slična vodenoj. Lijek: Napisati vefk sure jasin 7x7 a Sulejmanovim pecatom i oko wefka citavu suru jasin i to staviti u vodu da konzumiraju. Takodje napisati 4x4 wefk sure dzin i oko nje salavat i to staviti u kucu na neko uzdignuto mjesto i InsAla problemi ce nestati. 4. Situacija da mlada ne podnosi mladozenju. Lijek: Napiše joj se sura Jusuf, i ponavlja ajet "Felamma re'ejnehu ekbernehu..' sedam puta i time se sedam puta dotakne njeno čelo čime će se dejstvo sihira i magije anulirati. 5. Suprug ne moze smisliti svoju suprugu a ni bracnu postelju. Lijek: Napisati 83 i 84 ajet sure Taha i to će nositi jedno od supruznika. 6. Sihir kojim se učini da čovjek nije omiljen u društvu. Lijek: Napiše se ajet : "Ve ilejhi jus'adul kelimati ttajibeti vel amilus salihu bi ref'ihi, ajetul kursija sedam puta i ajeti za poništavanje sihira i to neka nosi sa sobom. (pisati na arapskom jeziku bez vokala). 7. Zeni se uradi sihir da nema sreće u braku te se stalno razvodi. Lijek: Napisati dvadeset puta 24 i 25 ajet sure Ibrahim na dva bijela čista papira. Jedan se smota i nosi sa sobom a drugi se stavi u vodu i time se kupa petkom. (da bude za tri kupanja i da se koristi neki lavor tako da voda ne otice u kanalizaciju vec je treba prosuti na zemlju). 8. Sihir gubitka razuma u pojedinim trenucima i nagle promjene ponašanja. Lijek: Napisati: "Elem tere ila rabbike kejfe medduz - zille ve lev ša'e le dze'alehu sakina", suru Rahman i suru Adijat i to neka nosi okačeno o vratu ili u dzepu i insAla nece više imati problema. 9. Sihir mrznje medju supruznicima. Voljeli su se i posledicom sihira medju njima je zavladala mrznja. Lijek: Napisati suru Jusuf i nositi uza sebe ili na uzdignuto mjesto u spavacoj sobi. 10. Djevojka, lijepa je medjutim ne moze da ostvari uspjesnu vezu i misli da je svi muskarci mrze. Lijek: Napisati joj zadnje ajete sure Hašr i 20 puta ajete za poništavanje sihira i magijskog djelovanja. Takodje moze joj se na uho učiti ajet: " Ev men kane mejjiten fe ahjejnahu" sa surom kevser 70 puta. 11. Sihir impotencije. Lijek: na uho opsihrene osobe učiti Fatihu 70 puta, Ajetul kursija 70 puta, Felek 70 puta i suru Nas 70 puta. Tri dana tako proučiti i InsAla problem će se riješiti. 12.Sihir steriliteta koji nema medicinskog opravdanja. Lijek: Napisati suru Dzumu'a i staviti u vodu ili učiti na vodu. Tom vodom da se kupa u drugoj polovini arapskog mjeseca. 13.Sihir mrznje koji se uradi da osoba mrzi svoje ukućane. Lijek: ajet: "AsAllahu en jedz'ale bejnekum ve bejnellezine 'adijetum minhum mevide" 7 puta, ajet "Kale Musa..." 7 puta. To prouciti na posudu. Saprati vodom koju će osoba piti nekoliko dana a iz te posude će se hraniti. 14. Ukoliko je osoba pod sihirom i dzin koji je opsjeda neće da napusti tijelo onda napisati suru Burudz i na bijelom platnu i natopiti je mošusom(moze se napisati i "U ima Allaha koji smrt daje". To zapaliti i prinjeti bolesniku da udise dim. Voljom Bozijom napustit će tijelo ili će biti uništen. 15. Onaj koji uči rukju bolesniku ukoliko stalno uci 25 i 26 ajet sure Furkan imat će pomoćnike iz duhovnog svijeta koji će mu pomoći pri istjeravanju dzina napasnika.

Način otkrivanja sihira(magije) i prisutnosti dzina u organizmu

Proučiti u svoju šaku sljedeće: 1. Deset posljednih ajeta sure Ibrahim 42 do 52 ajeta. 2. Dvadeset i dva posljednja ajeta sure Mu'minun, od 97 do 118 ajeta. 3. Dvije posljednje sure Felek i Nas. Dok se uči, staviti na usta desnu šaku. Kada se završi staviti šaku ispred očiju bolesnika i traziti da gleda u nju. Ako ne bude u stanju da gleda u šaku, ili bude u stanju medjutim osjeća nesvjesticu, mučninu, glavobolju, bol u ocima, vidi mu se ruka crna ili u nekoj drugoj boji, osjeti toplotu u glavi, ubrzano lupanje srca, vidi znak krsta onda se radi o sihiru ili dzinskom napadu ili je oboje u pitanju.

Lijek od sihira(magije) koji je namijenjen za poremećaj polnog odnosa medju supruznicima:

Uzme se nekoliko listova zelenog lotosa(najbolje sedam listova). To dobro samljeti i isitniti. Staviti u veću posudu da ima dovoljno za kupanje i za pijenje i naliti vodom.Na tu vodu proučiti: 1. Ajetul kursija, 2. Sura Kafirun, 3. Sura Ihlas, 4. Sura Felek, 5. Sura Nas, 6. ajeti sure Araf 17 i 19 ajet, 7. Ajeti iz sure Junus od 79.do 82.ajeta, 8. Ajeti iz sure Taha od 65.do 69. ajeta. Vodu treba bolesnik piti i njome se kupati sedam dana i sihir ce Bozijom voljom biti ponisten.

Istjerivanje dzina ili njegovo uništenje

Staviti desnu ruku na glavu bolesnika i na desno uho njegovo učiti: 1. Fatihu 2. Prva četiri ajeta sure Beqare, 3.Ajetul kursiju, ajet prije nje i ajet poslije nje, 4. Posljednja četiri ajeta sure Beqare, 5. Prvih devet ajeta sure Ali Imran, 6. 18. i 19. ajet sure Ali Imran, 7. Sura Nisa 115 do 121 ajeta, 8. 54 i 55 ajet sure Al A'araf, 9.115, 116, 117, 118 ajet sure Al Mu'minun, 10. Prvih dvanaest ajeta sure Jasin, 11. Prvih deset ajeta sure Safat, 12. Prva tri ajeta sure Gafir, 13. Prvih 16 ajeta sure Rahman, 14. Posljednja četiri ajet sure Al Hašr, 15. Prvih pet ajeta sure Al Hadid, 16. Prva tri ajeta sure Dzin, 17. Suru Zilzal, 18. suru Karia, 19. Suru Humeze, 20. suru Fil, 21. suru Kurejš, 22. suru Kafirun, 23. suru Nasr, 24. suru Mesed, 25. suru Ihlas, 26. suru Felek, 27. suru Nas.

Dova za propast neprijatelja

Ukoliko neko ima neprijatelja koji ga stalno ezijete i nepravdu i nasilje mu čine neka se osami, zapali tamjan šećer i neka uči 1000 puta navedenu dovu. Nakon svakih 100 puta neka kaze: "Boze, ostavljam ti toga i toga(ime) da mu ti presudis i od njegovog zla me zaštitiš".

Veoma jak nacin uništenja neprijatelja

Ukoliko neko ima neprijatelje kojih se ne moze kultarisat i čijeg se zla boji neka uzme abdest i neka klanja dva rekata nakon toga neka uči suru Kafirun bez bismile 1000 puta a nakon svakog stotog puta neka prouči dovu koja je na slici. Boj se Boga i ne moj ovo zloupotrijebiti.

Sacuvati se od neprijatelja i njihovog spletkarenja i ogovaranja

Ukoliko neko ima spletkarose i one koji neistinu iznose o njemu šireći tako lazi i kaljajući njegovog ugled a ne moze ima stati na put nikako onda neka uči ajete koji su navedeni na slici 666 puta. Ukoliko zna njihova imena onda nakon svakog stotog puta reci: "Boze Smemoćni, uništi tog i tog i mira mu ne daj" Ukoliko ne zna njihova imena neka kaze: "Boze Svemoguci Kao što si uništio Ad i Semud i ostale narode grešne, uništi onoga ko o meni spletke pravi i neistine iznosi"Ubrzo osoba koja je neosnovano lazi i neistine iznosila mira neće imati ni danju ni noću. Boj se Boga i ne koristi ovo ako ti nije nuzno!!!

Da neprijatelji moraju odseliti iz mjesta u kome zive

Ukoliko neko ima neprijatelja koji mu stalno nasilje i nepravdu čine onda je dozvoljeno da ovo primjeni i njegovi neprijatelji će napustiti mjesto boravka. Zapis koji je na slici napiše se miskom i šafranom i okadi se tamjanom neugodnog mirisa pa se okači na istočnu stranu mjesta gdje zive zulumćari. Piše se u utorak pred zalazak sunca. Ne zloupotrebljavaj ovo da ne padne na tebe Bozija srdzba.

Do ljubavi surom Ja'sin

Za ljubav učiti tri noći.Trazi se abdest i da niko ne uznemirava niti da se prekida. Početi u srijedu veče. Proučiti suru Dzin sedam puta potom učiti suru Ja'sin do riječi:"Mubin" koju treba ponavljati 404 puta. Nakon ovoga ponovo učiti suru od početka i ponavljati riječ "Mubin" 404 puta ovaj put prouciti suru do kraja. Nakon ovoga ponovo(treći put) učiti suru Ja'sin do riječi "Mubin" koju treba ponavljati 404 puta.Nakon izgovorenih 404 puta "Mubin" reci: O Svemoćni Boze koji si istina ulij ljubav te i te osobe u srcu te i te osobe(ide ime i ime majke,npr., Damir Nurkin). Nakon ovoga završi suru do kraja i reci: "Gospodaru moj, molim te, tako Ti haka imena Tvoga Mubin ulij ljubav te i te osobe u srcu te i te osobe sve dok ne budu zajedno u ljubavi, slozi i zajednickoj rijeci." Dok se uče sureta treba zapaliti neki tamjan prijatnog mirisa. Ovako treba raditi tri noci.

Veoma jaki ljubavni zapis

Ovaj zapis se pise na crvenom papiru. Pise se Safranom, zendzebilom(zingiber officinale,kurkumom(curcuma longa)i ruzinom vodom. Pise se u danu kada je sunce u jacanju i kada je u burdz Lava. Kada se zapis uradi okaditi ga tamjanom Liban i dzinskom jabukom i na zapis uciti suru Neml(mravi) tri puta a nakon ovoga jasno i u imperativu treba kazati sta se zeli realizovati(govoriti kao da se vec realizovalo, npr. mene voli ta i ta...). Uciti i postupati ovako tri noci zatim smotati zapis i zapecatiti voskom. Takvoga ga treba nositi sa sobom. Velika je moc u ovom zapisu i treba ga upotrebiti samo ako se isrpe sve mogucnosti.